Verbouwing

Verbouwing of renovatie?

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw woning te renoveren of verbouwen? Dan bent u bij SJ Verbouw aan het juiste adres. Wij zijn gerenommeerd door ons vakmanschap op het gebied van aan- en verbouw. Naast onze goede prijzen staan wij voor de hoogste kwaliteit. Wilt u eens met ons om de tafel gaan zitten om uw idee uit te werken? Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

Verbouwing serre

Aanbouw

Of u nou een aanbouw wilt vanwege de extra ruimte of waardevermeerdering van uw woning, het is altijd een verstandige keuze. U vergroot uw leefruimte, verhoogt het aanzien van uw huis en investeert in uw wooncomfort. SJ Verbouw staat voor u klaar als een Serre, Dakkapel, Veranda, Erker, etc. wilt. Neem vandaag nog contact op om u te laten overtuigen van ons vakmanschap.

Verbouwing

Renovatie

Is uw keuken of badkamer gedateerd? Zijn er overal sporen van jaren intensief gebruik? Of loopt u misschien dagelijks tegen dezelfde praktische of esthetische ergernissen aan? Dan kunnen wij van SJ Verbouw u helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de renovatie van keukens en badkamers. Wij willen graag bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een goede aannemer nodig?

Bouwbedrijf Zoetermeer

Bent u van plan een serre te plaatsen, of wilt u een nieuwe dakkapel op uw woning. Heeft u meer ruimte nodig in uw huis en wilt u een serre aanbouwen? Bij uw bouwbedrijf uit Zoetermeer bent u aan het juiste adres. SJ Verbouw is een gerenommeerd bouwbedrijf van Zoetermeer en omgeving. Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats, zodat uw tevredenheid centraal komt te staan.

Verbouwingen en renovaties

Als u op zoek bent naar de beste kwaliteit voor uw verbouwingen, dan zit u goed bij ons. Bent u bijvoorbeeld toe aan een ruimere woning, dan is een aanbouw aan uw huis een slimme keuze! SJ Verbouw levert en plaatst verschillende soorten aanbouw om meer ruimte te creëren in uw woning. Goede verbouwingswerkzaamheden zorgen niet alleen voor een optimale uitstraling, ook voor waardevermeerdering van uw woning. Voor een uitstekend resultaat werkt ons bouwbedrijf uit Zoetermeer alleen met hoogwaardige, duurzame materialen, zodat u geen onnodige kosten moet maken in de toekomst.

Maatwerk en advies

Om geheel aan uw wensen te laten voldoen, geven wij als bouwbedrijf vooraf een professioneel advies. Wij informeren u over wat mogelijk is in uw specifieke situatie. Daarnaast geven we uitstekende garantievoorwaarden op ons materiaal en onze diensten. SJ Verbouw levert en plaatst alle soorten verbouwingen of renovaties:

 • Serre
 • Veranda
 • Dakkapel
 • Erker
 • Utiliteitsbouw
 • Keuken renovatie
 • Badkamer renovatie
 • Woning renovatie

Door een goede afstemming met u en onze specialisten uit Zoetermeer kan er zeer efficiënt gewerkt worden. Uw tevredenheid staat bovenaan onze lijst!

Contact

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden die ons bouwbedrijf uit Zoetermeer u kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend.

Werkgebied informatie
Uw Bouwbedrijf in Zoetermeer aan het werk
Bouwbedrijf ZoetermeerVerbouw ZoetermeerBouwbedrijf ZoetermeerAanbouw Plaats%
Offerte aanvragen


  Voor- en achternaam*

  Adres en huisnummer*

  Postcode*

  Omschrijving opdracht*

  Type code over*: captcha

  Zoetermeer

  Bedankt voor uw bezoek. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen met een renovatie of verbouwing.