Verbouwing

Verbouwing of renovatie?

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw woning te renoveren of verbouwen? Dan bent u bij SJ Verbouw aan het juiste adres. Wij zijn gerenommeerd door ons vakmanschap op het gebied van aan- en verbouw. Naast onze goede prijzen staan wij voor de hoogste kwaliteit. Wilt u eens met ons om de tafel gaan zitten om uw idee uit te werken? Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

Verbouwing serre

Aanbouw

Of u nou een aanbouw wilt vanwege de extra ruimte of waardevermeerdering van uw woning, het is altijd een verstandige keuze. U vergroot uw leefruimte, verhoogt het aanzien van uw huis en investeert in uw wooncomfort. SJ Verbouw staat voor u klaar als een Serre, Dakkapel, Veranda, Erker, etc. wilt. Neem vandaag nog contact op om u te laten overtuigen van ons vakmanschap.

Verbouwing

Renovatie

Is uw keuken of badkamer gedateerd? Zijn er overal sporen van jaren intensief gebruik? Of loopt u misschien dagelijks tegen dezelfde praktische of esthetische ergernissen aan? Dan kunnen wij van SJ Verbouw u helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de renovatie van keukens en badkamers. Wij willen graag bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een goede aannemer nodig?

Woning renovatie

Bij de renovatie van uw woning komt, net al bij een verbouwing, heel wat kijken. Dit hangt grotendeels af van de aard en omvang van de renovatiewerken. Bij SJ Verbouw kunt u terecht voor al uw renovatiewerken, voor de renovatie van enkel uw toilet tot de renovatie van uw volledige woning. Uw woning renoveren kan een grote uitdaging zijn. Wij bieden u een totaaloplossing betreft uw renovaties. Wij zorgen ervoor samen met u de verbouwing te realiseren. SJ Verbouw laat het project vlot verlopen. SJ Verbouw zorgt voor een zorgeloze renovatie van uw woning, van het tekenen van de plannen tot de keuze van materialen.

Het is belangrijk bij een volledige woning renovatie met een aantal zaken rekening houden om het tot een goed einde te brengen.

Het dak

Laat bij een woningrenovatie altijd uw dak nakijken. Zowel naar de staat van het dak als naar de huidige isolatie.

Sanitair

U kunt het beste een volledige controle laten uitvoeren van uw sanitaire installaties.

Verwarming

Wanneer u uw woning volledig renoveert, raden we aan oude ketels te vervangen door een nieuwer systeem met een hoger rendement.

De funderingen

Oude funderingen kunnen de belasting van een nieuwe structuur niet altijd dragen.

Onze specialisten bekijken samen met u wat technisch mogelijk is. Ook de materialen die gebruikt zullen worden, de planning en de kostenraming worden grondig besproken. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Bij SJ Verbouw maken we aan het begin van het renovatieproject duidelijke afspraken en werken we met een strakke planning. Kwaliteit staat bij ons garant, wij maken dan ook enkel gebruik van hoogstaande materialen en producten.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw project. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Bedankt voor uw bezoek. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen met een renovatie of verbouwing.