Verbouwing

Verbouwing of renovatie?

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw woning te renoveren of verbouwen? Dan bent u bij SJ Verbouw aan het juiste adres. Wij zijn gerenommeerd door ons vakmanschap op het gebied van aan- en verbouw. Naast onze goede prijzen staan wij voor de hoogste kwaliteit. Wilt u eens met ons om de tafel gaan zitten om uw idee uit te werken? Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

Verbouwing serre

Aanbouw

Of u nou een aanbouw wilt vanwege de extra ruimte of waardevermeerdering van uw woning, het is altijd een verstandige keuze. U vergroot uw leefruimte, verhoogt het aanzien van uw huis en investeert in uw wooncomfort. SJ Verbouw staat voor u klaar als een Serre, Dakkapel, Veranda, Erker, etc. wilt. Neem vandaag nog contact op om u te laten overtuigen van ons vakmanschap.

Verbouwing

Renovatie

Is uw keuken of badkamer gedateerd? Zijn er overal sporen van jaren intensief gebruik? Of loopt u misschien dagelijks tegen dezelfde praktische of esthetische ergernissen aan? Dan kunnen wij van SJ Verbouw u helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de renovatie van keukens en badkamers. Wij willen graag bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een goede aannemer nodig?

Veranda

Een veranda wordt tegen uw huis aangebouwd en geeft u enorm veel lichtinval. In de tussenseizoenen combineert een veranda het beste van binnen en buiten. Terwijl u geen last heeft van kou of regen, kunt u toch genieten van uw tuin en omgeving. Een veranda kan aangepast worden aan uw eigen stijl dankzij een ruim aanbod materialen. SJ Verbouw heeft een groot assortiment veranda’s ter uwer beschikking.

  • Houten veranda’s
  • Aluminium veranda’s
  • PVC veranda’s
  • Gedeeltelijk metselwerk

Kwaliteit

Ieder materiaal heeft zijn eigen kenmerken. Onze specialisten hebben de ervaring en kennis om u te helpen de juiste keuze te maken. Daarnaast maken wij ook uitsluitend gebruik van kwaliteitsmaterialen. Voor een veranda met lange levensduur, bent u bij ons aan het juiste adres.

Een veranda heeft tal van voordelen. Het is voordeliger in aanschaf dan een serre, en het comfort in de zomer is enorm. Een veranda zal de waarde van uw huis verhogen, en is dus een goede investering.

  • Bescherming tegen de zon
  • Bescherming tegen de regen
  • Langer genieten van uw tuin
  • De waarde van uw woning stijgt

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Via het contactformulier op onze website kunt u snel en eenvoudig contact met ons opnemen. Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen en geven u graag meer informatie. SJ Verbouw is uw partner voor het leveren en plaatsen van kwalitatieve veranda’s op maat.

Bedankt voor uw bezoek. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen met een renovatie of verbouwing.