Verbouwing

Verbouwing of renovatie?

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw woning te renoveren of verbouwen? Dan bent u bij SJ Verbouw aan het juiste adres. Wij zijn gerenommeerd door ons vakmanschap op het gebied van aan- en verbouw. Naast onze goede prijzen staan wij voor de hoogste kwaliteit. Wilt u eens met ons om de tafel gaan zitten om uw idee uit te werken? Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

Verbouwing serre

Aanbouw

Of u nou een aanbouw wilt vanwege de extra ruimte of waardevermeerdering van uw woning, het is altijd een verstandige keuze. U vergroot uw leefruimte, verhoogt het aanzien van uw huis en investeert in uw wooncomfort. SJ Verbouw staat voor u klaar als een Serre, Dakkapel, Veranda, Erker, etc. wilt. Neem vandaag nog contact op om u te laten overtuigen van ons vakmanschap.

Verbouwing

Renovatie

Is uw keuken of badkamer gedateerd? Zijn er overal sporen van jaren intensief gebruik? Of loopt u misschien dagelijks tegen dezelfde praktische of esthetische ergernissen aan? Dan kunnen wij van SJ Verbouw u helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de renovatie van keukens en badkamers. Wij willen graag bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een goede aannemer nodig?

Bouwbedrijf Utrecht

Bent u woonachtig in Utrecht, en bent u van plan uw woning uit te breiden of te renoveren, dan bent u bij ons bouwbedrijf aan het juiste adres. SJ Verbouw helpt u graag verder. Via onze website kunt u op een eenvoudige wijze geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons bouwbedrijf in Utrecht dan ook bovenaan de lijst. We werken daarom alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen en producten.

Voor al uw bouwwerken

SJ Verbouw is gespecialiseerd in verbouwen en renoveren. Enkel met kwaliteitsmaterialen worden projecten met de grootste zorg opgeleverd. Onze specialisten uit Utrecht hebben jarenlange ervaring en kennis om u advies te geven en verder te helpen. Wij werken enkel samen met vakkundige specialisten, zodat wij iedere keer weer tot een fantastisch eindresultaat komen.

Ons bouwbedrijf levert maatwerk

Om geheel aan uw wensen te voldoen, is een professioneel advies noodzakelijk. Het is dan ook belangrijk dat u zich eerst goed laat informeren door ons bouwbedrijf over wat mogelijk is in uw specifieke situatie. U kunt bij ons een vrijblijvende afspraak maken, zodat wij u kunnen voorzien van een passend advies en uw wensen kunnen waarmaken. U kunt voor de volgende werkzaamheden bij ons in Utrecht terecht:

 • Serre
 • Veranda
 • Dakkapel
 • Erker
 • Utiliteitsbouw
 • Keuken renovatie
 • Badkamer renovatie
 • Woning renovatie

Vakmanschap en service

Om geheel aan uw wensen te voldoen, geeft ons bouwbedrijf uit Utrecht vooraf een professioneel advies. Wij informeren u over wat mogelijk is in uw specifieke situatie. Daarnaast maken wij ook uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en leveren wij werk op maat. Vakmanschap en service staan dan ook hoog op de lijst bij onze specialisten. Zowel voor als tijdens het project, houden we een duidelijke communicatie met u, om uw tevredenheid te garanderen.

Neem contact met uw bouwbedrijf op

Heeft u vragen of advies nodig? Bouwbedrijf van de SJ-branche in Utrecht helpt u graag verder. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Werkgebied informatie
Uw Bouwbedrijf in Utrecht aan het werk
Bouwbedrijf UtrechtVerbouw UtrechtBouwbedrijf UtrechtAanbouw Plaats%
Offerte aanvragen


  Voor- en achternaam*

  Adres en huisnummer*

  Postcode*

  Omschrijving opdracht*

  Type code over*: captcha

  Utrecht

  Bedankt voor uw bezoek. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen met een renovatie of verbouwing.