Verbouwing

Verbouwing of renovatie?

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw woning te renoveren of verbouwen? Dan bent u bij SJ Verbouw aan het juiste adres. Wij zijn gerenommeerd door ons vakmanschap op het gebied van aan- en verbouw. Naast onze goede prijzen staan wij voor de hoogste kwaliteit. Wilt u eens met ons om de tafel gaan zitten om uw idee uit te werken? Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

Verbouwing serre

Aanbouw

Of u nou een aanbouw wilt vanwege de extra ruimte of waardevermeerdering van uw woning, het is altijd een verstandige keuze. U vergroot uw leefruimte, verhoogt het aanzien van uw huis en investeert in uw wooncomfort. SJ Verbouw staat voor u klaar als een Serre, Dakkapel, Veranda, Erker, etc. wilt. Neem vandaag nog contact op om u te laten overtuigen van ons vakmanschap.

Verbouwing

Renovatie

Is uw keuken of badkamer gedateerd? Zijn er overal sporen van jaren intensief gebruik? Of loopt u misschien dagelijks tegen dezelfde praktische of esthetische ergernissen aan? Dan kunnen wij van SJ Verbouw u helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de renovatie van keukens en badkamers. Wij willen graag bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een goede aannemer nodig?

Utiliteitsbouw

Typerende kenmerken voor de utiliteitsbouwprojecten van SJ Verbouw zijn duurzaamheid, kwaliteit en presentabelheid. Wij combineren een jarenlange bouwkundige ervaring met kwalitatief hoogwaardige materialen. SJ Verbouw onderscheidt zich in zowel het resultaat als in de werkwijze.

Wij realiseren ieder bouwproject van begin tot einde, of het nu gaat om een groot kantoorgebouw of een kleinschalig winkelpand. Voor iedere utiliteitsbouw zit u goed bij SJ Verbouw.

Maatwerk

Utiliteitsbouw is op de eerste plaats maatwerk, vandaar dat wij de aandacht vestigen aan de wensen en eisen van de toekomstige gebruikers. Wij geven u graag advies en luisteren naar uw plannen. Onze vakmannen denken met u mee. Door de vele ervaring, bieden wij voor iedere opdracht de geschikte oplossing. Onze specialisten hebben de kennis en ervaring om zowel grootschalige als kleinschalige projecten te realiseren.

Wij leveren maatwerk afgestemd op uw budget en wensen en kiezen voor duurzame en onderhoudsarme materialen. Daardoor worden onnodige kosten in de toekomst voorkomen. Wij zorgen voor een hoogwaardige afwerking, zowel van het interieur als het exterieur. Ook na de oplevering zijn wij nog voor u beschikbaar en dragen wij zorg voor een vakkundige navolging.

Persoonlijk gesprek

Iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen en elk gebouw vraagt om specifieke oplossingen. Onze specialisten denken met u mee. Via ons contactformulier neemt u gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons. Wij bespreken graag in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden met u.

Bedankt voor uw bezoek. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen met een renovatie of verbouwing.