Verbouwing

Verbouwing of renovatie?

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw woning te renoveren of verbouwen? Dan bent u bij SJ Verbouw aan het juiste adres. Wij zijn gerenommeerd door ons vakmanschap op het gebied van aan- en verbouw. Naast onze goede prijzen staan wij voor de hoogste kwaliteit. Wilt u eens met ons om de tafel gaan zitten om uw idee uit te werken? Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

Verbouwing serre

Aanbouw

Of u nou een aanbouw wilt vanwege de extra ruimte of waardevermeerdering van uw woning, het is altijd een verstandige keuze. U vergroot uw leefruimte, verhoogt het aanzien van uw huis en investeert in uw wooncomfort. SJ Verbouw staat voor u klaar als een Serre, Dakkapel, Veranda, Erker, etc. wilt. Neem vandaag nog contact op om u te laten overtuigen van ons vakmanschap.

Verbouwing

Renovatie

Is uw keuken of badkamer gedateerd? Zijn er overal sporen van jaren intensief gebruik? Of loopt u misschien dagelijks tegen dezelfde praktische of esthetische ergernissen aan? Dan kunnen wij van SJ Verbouw u helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de renovatie van keukens en badkamers. Wij willen graag bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een goede aannemer nodig?

Tips bij verbouwen

Een verbouwing levert stress op, hoe goed je dit ook plant. Natuurlijk zijn er zaken die je zelf van te voren kunt regelen om de verbouwing in zo goed mogelijke banen te leiden. Een goede aannemer is natuurlijk een vereiste maar daarmee houdt het niet op. Als bewoner kan je zelf ook veel doen om niet al te gestresst te raken. Hierbij wat tips. Zeker bij een grote verbouwing komen deze van pas.

Busje huren

Vroeg of laat komt het er van; vervoer. Of het nou is om spullen af te voeren naar de sloop of milieustraat, om nieuwe spullen te kopen bij meubelzaken of om spullen te verhuizen, goed vervoer is noodzakelijk. Zelf met een auto blijven aanrommelen resulteert in talloze ritjes en veel ergernis. Een busje voor een paar dagen huren, lost een hoop op. Bij Borent Autoverhuur huur je het goedkoopst een busje. Een busje van 11 m3 kost voor een weekend slechts 75 euro met 100 km vrij te rijden.

Betere bouwmarkt

Ga je zelf (deels) aan de slag met de verbouwing? Dan is een Praxis of Gamma vaak niet toereikend. Ten eerste zijn ze duur maar minstens zo belangrijk: er ontbreekt een hoop kennis. De bouwvakker zelf doet zijn boodschappen er ook niet. Die kiest vaak voor zaken als de Bouwmaat en de Hornbach. Voor de kleine boodschappen voldoen Gamma en Praxis vaak wel natuurlijk. Maar spul voor een volledige verbouwing haal je er niet.

Opslagruimte

Is de verbouwing dermate groot dat je spullen niet meer in huis kunnen blijven staan? Tijdelijke opslag kan dan uitkomst bieden. Nu kun je een busje huren, spullen inladen en ze naar tijdelijke opslag brengen om ze even later weer op te halen maar je kunt het ook beter aanpakken. PickupBox is een bedrijf dat opslagruimte aanbiedt maar met haal- en brengservice. Je hoeft dus niet zelf een busje te huren om je spullen te brengen en later weer op te halen. Dit doet Pickupbox Inboedelopslag voor je. De dienst is voor heel Nederland beschikbaar en blijkt in de praktijk goedkoper dan zelf vervoer en losse opslag regelen.

Verbouwingspartner

En dan natuurlijk het belangrijkste; zorg voor de juiste mensen. Een verbouwing valt of staat met het vakmanschap van degene die het uitvoert. Een professional inhuren is pure noodzaak

Bedankt voor uw bezoek. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen met een renovatie of verbouwing.