Verbouwing

Verbouwing of renovatie?

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw woning te renoveren of verbouwen? Dan bent u bij SJ Verbouw aan het juiste adres. Wij zijn gerenommeerd door ons vakmanschap op het gebied van aan- en verbouw. Naast onze goede prijzen staan wij voor de hoogste kwaliteit. Wilt u eens met ons om de tafel gaan zitten om uw idee uit te werken? Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

Verbouwing serre

Aanbouw

Of u nou een aanbouw wilt vanwege de extra ruimte of waardevermeerdering van uw woning, het is altijd een verstandige keuze. U vergroot uw leefruimte, verhoogt het aanzien van uw huis en investeert in uw wooncomfort. SJ Verbouw staat voor u klaar als een Serre, Dakkapel, Veranda, Erker, etc. wilt. Neem vandaag nog contact op om u te laten overtuigen van ons vakmanschap.

Verbouwing

Renovatie

Is uw keuken of badkamer gedateerd? Zijn er overal sporen van jaren intensief gebruik? Of loopt u misschien dagelijks tegen dezelfde praktische of esthetische ergernissen aan? Dan kunnen wij van SJ Verbouw u helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de renovatie van keukens en badkamers. Wij willen graag bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een goede aannemer nodig?

Serre

Een serre aan uw huis laten bouwen heeft veel voordelen waardoor uw huis in waarde stijgt. Daarnaast zult u ook meer plezier van uw woning hebben en van uw huis kunnen genieten. Een serre biedt ruimte, licht en gezelligheid.

Serres kunnen worden gemaakt van hout, aluminium of kunststof. Ieder materiaal heeft zijn eigen kenmerken:

  • Houten Serre: makkelijk te bewerken, goedkoper in aanschaf, authentieke uitstraling, vraagt meer in onderhoud
  • Aluminium serre: moderne uitstraling, in iedere kleur verkrijgbaar, onderhoudsvrij
  • Kunststof serre: isoleert goed, geen onderhoud nodig, lange levensduur, duurder in aanschaf

De voordelen van een serre:

Een serre aanbouwen heeft tal van voordelen. Omdat een serre bijna volledig uit glas bestaat, krijgt u een sterk ruimtegevoel. Een serre is dan ook perfect voor ontspanning.

  • De waarde van uw huis stijgt
  • U bespaart op stookkosten
  • Een serre creëert een gevoel van ruimte en uitzicht
  • U haalt het goede van buiten naar binnen
  • Uw huis wordt er door verruimt

Hebt u plannen een serre aan te laten bouwen aan uw huis en wilt u graag meer informatie over de specifieke mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten geven u graag advies en helpen u graag de juiste keuze te maken bij uw aanbouw of verbouwing. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit die volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Bedankt voor uw bezoek. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen met een renovatie of verbouwing.