Verbouwing

Verbouwing of renovatie?

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw woning te renoveren of verbouwen? Dan bent u bij SJ Verbouw aan het juiste adres. Wij zijn gerenommeerd door ons vakmanschap op het gebied van aan- en verbouw. Naast onze goede prijzen staan wij voor de hoogste kwaliteit. Wilt u eens met ons om de tafel gaan zitten om uw idee uit te werken? Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

Verbouwing serre

Aanbouw

Of u nou een aanbouw wilt vanwege de extra ruimte of waardevermeerdering van uw woning, het is altijd een verstandige keuze. U vergroot uw leefruimte, verhoogt het aanzien van uw huis en investeert in uw wooncomfort. SJ Verbouw staat voor u klaar als een Serre, Dakkapel, Veranda, Erker, etc. wilt. Neem vandaag nog contact op om u te laten overtuigen van ons vakmanschap.

Verbouwing

Renovatie

Is uw keuken of badkamer gedateerd? Zijn er overal sporen van jaren intensief gebruik? Of loopt u misschien dagelijks tegen dezelfde praktische of esthetische ergernissen aan? Dan kunnen wij van SJ Verbouw u helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de renovatie van keukens en badkamers. Wij willen graag bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een goede aannemer nodig?

Referenties

SJ Verbouw werkt tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers. Vele bedrijven en winkels uit de PC Hoofdstraat behoren dan ook tot onze langdurige relaties. Wij hebben voor onderstaande relaties diverse werkzaamheden uitgevoerd.

  • Azzurro Fashion Group
  • QUESTO Men’s Fashion

Wilt u uw kantoor, winkel of pand laten verbouwen of renoveren? Wij vervullen deze werkzaamheden graag kwalitatief voor u.

Onze vakmannen hebben ervaring in ruimtes te werken, waar andere mensen aan het werk zijn. Alles wordt netjes afgedekt, werkzaamheden gebeuren zo geruisloos mogelijk en wij laten de werkplek iedere keer netjes achter.

Kwaliteit

SJ Verbouw is een gerenommeerd bedrijf in de omgeving. Vanwege ons kwalitatief hoog niveau zijn we een vaste partner van veel bedrijven in Amsterdam en omgeving. Goede eindresultaten zijn dan ook een investering in de toekomst. Een investering in kwaliteit zal u onnodige kosten besparen in de toekomst.

Bent u geïnteresseerd in vakkundige bouwwerken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u wellicht verder helpen! SJ Verbouw biedt u optimale garantie, zekerheid en vertrouwen.

Bedankt voor uw bezoek. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen met een renovatie of verbouwing.