Verbouwing

Verbouwing of renovatie?

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw woning te renoveren of verbouwen? Dan bent u bij SJ Verbouw aan het juiste adres. Wij zijn gerenommeerd door ons vakmanschap op het gebied van aan- en verbouw. Naast onze goede prijzen staan wij voor de hoogste kwaliteit. Wilt u eens met ons om de tafel gaan zitten om uw idee uit te werken? Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

Verbouwing serre

Aanbouw

Of u nou een aanbouw wilt vanwege de extra ruimte of waardevermeerdering van uw woning, het is altijd een verstandige keuze. U vergroot uw leefruimte, verhoogt het aanzien van uw huis en investeert in uw wooncomfort. SJ Verbouw staat voor u klaar als een Serre, Dakkapel, Veranda, Erker, etc. wilt. Neem vandaag nog contact op om u te laten overtuigen van ons vakmanschap.

Verbouwing

Renovatie

Is uw keuken of badkamer gedateerd? Zijn er overal sporen van jaren intensief gebruik? Of loopt u misschien dagelijks tegen dezelfde praktische of esthetische ergernissen aan? Dan kunnen wij van SJ Verbouw u helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de renovatie van keukens en badkamers. Wij willen graag bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een goede aannemer nodig?

Oplevering

SJ Verbouw beschikt over jarenlange ervaring in alle soorten renovatie- en verbouwingswerkzaamheden. U kunt er altijd vanuit gaan dat wij uitstekend werk opleveren. Wij bieden een totaaloplossing als het gaat om de afwerking van al uw verbouwingen.

Onze vakmannen werken professioneel en leveren uitstekend eindresultaat. Tijdens de werkzaamheden zullen eventueel omliggende vloeren en muren worden afgedekt, zodat de omgeving niet kan beschadigen. Nadat alle werkzaamheden voor u zijn verricht, wordt alles netjes opgeruimd en volgt een eindcontrole. De oplevering wordt pas afgesloten als alle werkzaamheden door u zijn goed bevonden.

Goede service en garantie

Wij vinden een goede service niet meer dan vanzelfsprekend. Tijdens het hele traject van de verbouwing maar ook na de oplevering, staan onze vakmannen voor u klaar. Wij geven uitstekende garanties en leveren maatwerk. Natuurlijk maken wij enkel gebruik van de hoogste kwaliteit producten en gereedschappen.

Ook na de oplevering kunt u blijven rekenen op onze vakkundigheid en service. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij komen graag bij u langs om uw werkzaamheden te inventariseren en een offerte op maat te maken. Uw aanvraag is uiteraard volledig gratis en vrijblijvend.

Bedankt voor uw bezoek. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen met een renovatie of verbouwing.