Verbouwing

Verbouwing of renovatie?

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw woning te renoveren of verbouwen? Dan bent u bij SJ Verbouw aan het juiste adres. Wij zijn gerenommeerd door ons vakmanschap op het gebied van aan- en verbouw. Naast onze goede prijzen staan wij voor de hoogste kwaliteit. Wilt u eens met ons om de tafel gaan zitten om uw idee uit te werken? Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

Verbouwing serre

Aanbouw

Of u nou een aanbouw wilt vanwege de extra ruimte of waardevermeerdering van uw woning, het is altijd een verstandige keuze. U vergroot uw leefruimte, verhoogt het aanzien van uw huis en investeert in uw wooncomfort. SJ Verbouw staat voor u klaar als een Serre, Dakkapel, Veranda, Erker, etc. wilt. Neem vandaag nog contact op om u te laten overtuigen van ons vakmanschap.

Verbouwing

Renovatie

Is uw keuken of badkamer gedateerd? Zijn er overal sporen van jaren intensief gebruik? Of loopt u misschien dagelijks tegen dezelfde praktische of esthetische ergernissen aan? Dan kunnen wij van SJ Verbouw u helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de renovatie van keukens en badkamers. Wij willen graag bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een goede aannemer nodig?

Bouwbedrijf Leiden

Welkom op de website van SJ Verbouw, waar kwaliteit en service bovenaan staan. Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Leiden, zoek dan niet verder. Welke verbouwing u ook nodig heeft, of het nu gaat om het aanbouwen van een nieuwe veranda of de renovatie van uw keuken, wij kunnen u uitstekend van dienst zijn. Onze specialisten uit Leiden staan voor u klaar.

Kwaliteit bouwwerk

Wij zijn actief op veel terreinen, van aanbouw tot renovatie. Wij werken aan zowel woningen als bedrijfspanden in de omgeving van Leiden, onze diensten zijn geschikt voor particulieren en bedrijven. Van alle markten zijn we thuis. Uw tevredenheid komt bij ons bouwbedrijf bovenaan. Efficiënt werken en een goede samenwerking zijn dan ook onze troef. Zowel voor als tijdens het project, houden we een duidelijke communicatie met u, om aan uw wensen te kunnen voldoen.

Wij leveren maatwerk

Wij hebben een ruim aanbod bouwmaterialen, geschikt voor ieder doeleinde. SJ Verbouw adviseert u graag welke materialen het beste kunnen worden toegepast op uw specifieke bouw. Bij ons bouwbedrijf uit Leiden kunt u terecht voor al uw verbouwingswerkzaamheden:

 • Serre
 • Veranda
 • Dakkapel
 • Erker
 • Utiliteitsbouw
 • Keuken renovatie
 • Badkamer renovatie
 • Woning renovatie

Uitstekende service en garantievoorwaarden

Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Een uitstekende dienstverlening, een betrouwbare werkwijze en een persoonlijke aandacht voor elke klant zijn ons kenmerk. We staan voor hoge kwaliteit en een perfecte oplevering. Daarnaast geven we uitstekende garantievoorwaarden, of het nu gaat om een nieuwe serre of het renoveren van uw woning. Door de juiste afstemming met u en onze vakmannen uit Leiden kan er zeer efficiënt en snel gewerkt worden.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd naar de verschillende mogelijkheden die wij u als bouwbedrijf kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend.

Werkgebied informatie
Uw Bouwbedrijf in Leiden aan het werk
Bouwbedrijf LeidenVerbouw LeidenBouwbedrijf LeidenAanbouw Plaats%
Offerte aanvragen


  Voor- en achternaam*

  Adres en huisnummer*

  Postcode*

  Omschrijving opdracht*

  Type code over*: captcha

  Leiden

  Bedankt voor uw bezoek. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen met een renovatie of verbouwing.