Verbouwing

Verbouwing of renovatie?

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw woning te renoveren of verbouwen? Dan bent u bij SJ Verbouw aan het juiste adres. Wij zijn gerenommeerd door ons vakmanschap op het gebied van aan- en verbouw. Naast onze goede prijzen staan wij voor de hoogste kwaliteit. Wilt u eens met ons om de tafel gaan zitten om uw idee uit te werken? Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

Verbouwing serre

Aanbouw

Of u nou een aanbouw wilt vanwege de extra ruimte of waardevermeerdering van uw woning, het is altijd een verstandige keuze. U vergroot uw leefruimte, verhoogt het aanzien van uw huis en investeert in uw wooncomfort. SJ Verbouw staat voor u klaar als een Serre, Dakkapel, Veranda, Erker, etc. wilt. Neem vandaag nog contact op om u te laten overtuigen van ons vakmanschap.

Verbouwing

Renovatie

Is uw keuken of badkamer gedateerd? Zijn er overal sporen van jaren intensief gebruik? Of loopt u misschien dagelijks tegen dezelfde praktische of esthetische ergernissen aan? Dan kunnen wij van SJ Verbouw u helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de renovatie van keukens en badkamers. Wij willen graag bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een goede aannemer nodig?

Lage BTW

Het verbouwen van woningen valt onder de 6% BTW regeling. De woningen moeten dan wel ouder dan twee jaar zijn. De 6% BTW regeling is ooit als experiment begonnen om zwartwerk te verminderen. Het effect was zo positief, dat de Europese ministers van Financiën hebben besloten om het lage BTW- tarief op woningonderhoud te houden.

Voor veel onderhoudsklussen die u (als onderdeel van bijvoorbeeld een verbouwing) uitbesteedt, geldt het gunstige tarief van 6% btw. Het gaat dan om:

  • Schilder- en stukadoorwerkzaamheden
  • Behangen
  • Schoonmaakwerkzaamheden
  • Isolatiewerkzaamheden

Huizen jonger dan 2 jaar

Het 6%-BTW tarief is niet van toepassing op huizen jonger dan 2 jaar of gebouwen die niet als woning worden gebruikt. Hiervoor geldt het tarief van 19% BTW.
Met particuliere woningen wordt onroerend goed bedoeld waarin particulieren permanent mogen verblijven. Ook tijdelijke leegstaande woningen vallen hieronder.

Om dit lage tarief toe te kunnen passen, moet er wel een schriftelijke verklaring worden ingevuld, die aantoont dat uw woning 2 jaar of ouder is op het moment dat de verbouwingswerken worden uitgevoerd. Vraag om dit formulier bij SJ Verbouw.

Bedankt voor uw bezoek. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen met een renovatie of verbouwing.