Verbouwing

Verbouwing of renovatie?

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw woning te renoveren of verbouwen? Dan bent u bij SJ Verbouw aan het juiste adres. Wij zijn gerenommeerd door ons vakmanschap op het gebied van aan- en verbouw. Naast onze goede prijzen staan wij voor de hoogste kwaliteit. Wilt u eens met ons om de tafel gaan zitten om uw idee uit te werken? Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

Verbouwing serre

Aanbouw

Of u nou een aanbouw wilt vanwege de extra ruimte of waardevermeerdering van uw woning, het is altijd een verstandige keuze. U vergroot uw leefruimte, verhoogt het aanzien van uw huis en investeert in uw wooncomfort. SJ Verbouw staat voor u klaar als een Serre, Dakkapel, Veranda, Erker, etc. wilt. Neem vandaag nog contact op om u te laten overtuigen van ons vakmanschap.

Verbouwing

Renovatie

Is uw keuken of badkamer gedateerd? Zijn er overal sporen van jaren intensief gebruik? Of loopt u misschien dagelijks tegen dezelfde praktische of esthetische ergernissen aan? Dan kunnen wij van SJ Verbouw u helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de renovatie van keukens en badkamers. Wij willen graag bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een goede aannemer nodig?

Keuken renovatie

Voor het verbeteren en uitbouwen van uw huidige keuken hebben wij voor u de juiste oplossing. Het is voor ons heel eenvoudig om uw keuken met weinig middelen een volledige update te geven. Bent u uitgekeken op de kleur van uw keuken, maar is de keuken nog in een prima staat? Bij SJ Verbouw is alles mogelijk. Onze experts kunnen uw keuken een nieuwe uitstraling geven, zonder dat u hiervoor een compleet nieuwe keuken moet aanschaffen.

SJ Verbouw verzorgd voor u een keukenrenovatie waarbij het eventuele stucwerk, tegelwerk, elektriciteitswerk, loodgieterswerk en timmerwerk compleet door ons wordt verzorgd.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk volledig afgestemd op uw wensen en eisen. Daarnaast kiezen wij uitsluitend voor duurzame en onderhoudsarme materialen. Daardoor worden onnodige kosten in de toekomst voorkomen. Wij zorgen voor een hoogwaardige afwerking. Ook na de oplevering zijn wij nog voor u beschikbaar en dragen wij zorg voor een vakkundige navolging.

De renovatie van uw keuken is een stuk goedkoper dan de aanschaf en plaatsing van een compleet nieuwe keuken. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze specialisten geven u graag vrijblijvend advies over de verschillende mogelijkheden in uw keuken.

Bedankt voor uw bezoek. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen met een renovatie of verbouwing.