Verbouwing

Verbouwing of renovatie?

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw woning te renoveren of verbouwen? Dan bent u bij SJ Verbouw aan het juiste adres. Wij zijn gerenommeerd door ons vakmanschap op het gebied van aan- en verbouw. Naast onze goede prijzen staan wij voor de hoogste kwaliteit. Wilt u eens met ons om de tafel gaan zitten om uw idee uit te werken? Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

Verbouwing serre

Aanbouw

Of u nou een aanbouw wilt vanwege de extra ruimte of waardevermeerdering van uw woning, het is altijd een verstandige keuze. U vergroot uw leefruimte, verhoogt het aanzien van uw huis en investeert in uw wooncomfort. SJ Verbouw staat voor u klaar als een Serre, Dakkapel, Veranda, Erker, etc. wilt. Neem vandaag nog contact op om u te laten overtuigen van ons vakmanschap.

Verbouwing

Renovatie

Is uw keuken of badkamer gedateerd? Zijn er overal sporen van jaren intensief gebruik? Of loopt u misschien dagelijks tegen dezelfde praktische of esthetische ergernissen aan? Dan kunnen wij van SJ Verbouw u helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de renovatie van keukens en badkamers. Wij willen graag bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een goede aannemer nodig?

Erker

Een erker geeft meestal net die extra ruimte aan een kamer of keuken. Er kan ook een extra plek mee gecreëerd worden, voor bijvoorbeeld de kinderen of een leesruimte.

Een erker zorgt voor extra lichtinval zodat uw kamer een aangename, rustgevende sfeer krijgt.
Naast de extra ruimte die een erker binnenshuis creëert, zorgt een erker ook voor een verfraaiing van het buitenaanzicht van uw huis. Verschillende argumenten dus om een erker in overweging te nemen.

SJ Verbouw staat garant voor goed ontworpen en uitgevoerde erkers die de investering meer dan waard zijn. Als u uw woning graag wilt uitbreiden, kan een erker een zeer geschikte optie zijn.

De voordelen van een erker

  • Meer lichtinval
  • Meer ruimte
  • Meer uitstraling en sfeer
  • Waardevermeerdering van uw woning

Uitstraling

Een erker wordt het aangezicht van uw woning. Het is daarom belangrijk om de nieuwe erker de juiste uitstraling te geven en goed te laten aansluiten op uw bestaande woning. Een erker wordt dan ook zoveel mogelijk gebouwd met materialen die reeds in het huis zijn gebruikt, zodat de erker als één geheel wordt gezien met de woning. Denk daarbij aan de keuze, voorafgaand aan de verbouwing, van stenen, kozijnen en beglazing.

Onze specialisten bekijken samen met u wat het beste aansluit bij uw woning. Er wordt daarbij goed naar het ontwerp en de details gekeken. Wij gebruiken materialen en producten van kwaliteit, zodat het eindresultaat een verrijking wordt van uw woning.

Heeft u interesse gekregen en overweegt u een erker te plaatsen. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de verschillende mogelijkheden met u door te lopen.

Bedankt voor uw bezoek. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen met een renovatie of verbouwing.