Verbouwing

Verbouwing of renovatie?

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw woning te renoveren of verbouwen? Dan bent u bij SJ Verbouw aan het juiste adres. Wij zijn gerenommeerd door ons vakmanschap op het gebied van aan- en verbouw. Naast onze goede prijzen staan wij voor de hoogste kwaliteit. Wilt u eens met ons om de tafel gaan zitten om uw idee uit te werken? Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

Verbouwing serre

Aanbouw

Of u nou een aanbouw wilt vanwege de extra ruimte of waardevermeerdering van uw woning, het is altijd een verstandige keuze. U vergroot uw leefruimte, verhoogt het aanzien van uw huis en investeert in uw wooncomfort. SJ Verbouw staat voor u klaar als een Serre, Dakkapel, Veranda, Erker, etc. wilt. Neem vandaag nog contact op om u te laten overtuigen van ons vakmanschap.

Verbouwing

Renovatie

Is uw keuken of badkamer gedateerd? Zijn er overal sporen van jaren intensief gebruik? Of loopt u misschien dagelijks tegen dezelfde praktische of esthetische ergernissen aan? Dan kunnen wij van SJ Verbouw u helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de renovatie van keukens en badkamers. Wij willen graag bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een goede aannemer nodig?

Badkamer renovatie

Een badkamerrenovatie start bij professioneel advies en specifiek ontwerp voor uw badkamer. SJ Verbouw kan u snel een beeld geven van de specifieke mogelijkheden, rekening houdend met de bestaande infrastructuur. SJ Verbouw bekijkt samen met u voor een optimale en aangename indeling voor uw badkamer.

Onze specialisten kunnen u helpen bij het kiezen van het sanitair en tegels, naar uw wensen en behoeften. Dankzij de persoonlijke benadering van onze specialisten zal uw badkamer perfect aan uw eisen voldoen.

Kwaliteit

In alle badkamers worden aan- en afvoerleidingen, elektriciteit, bezetting, sanitair, vloeren en tegels met de grootste zorg vernieuwd. Wij leveren enkel kwaliteitswerk en zorgen dat u jarenlang kunt genieten van uw badkamer, zonder onnodige kosten te moeten maken in de toekomst.

Dankzij ons totaalaanpak bent u bij SJ Verbouw aan het juiste adres. Onze vakmannen zorgen ervoor dat uw badkamer kwalitatief en volledig gerenoveerd wordt opgeleverd. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen om kwaliteit te garanderen. SJ Verbouw biedt u een optimale service.

Via onze website vraagt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder. Wij bespreken graag in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden m.b.t. de renovatie en/of verbouwing met u.

Bedankt voor uw bezoek. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen met een renovatie of verbouwing.