Verbouwing

Verbouwing of renovatie?

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw woning te renoveren of verbouwen? Dan bent u bij SJ Verbouw aan het juiste adres. Wij zijn gerenommeerd door ons vakmanschap op het gebied van aan- en verbouw. Naast onze goede prijzen staan wij voor de hoogste kwaliteit. Wilt u eens met ons om de tafel gaan zitten om uw idee uit te werken? Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

Verbouwing serre

Aanbouw

Of u nou een aanbouw wilt vanwege de extra ruimte of waardevermeerdering van uw woning, het is altijd een verstandige keuze. U vergroot uw leefruimte, verhoogt het aanzien van uw huis en investeert in uw wooncomfort. SJ Verbouw staat voor u klaar als een Serre, Dakkapel, Veranda, Erker, etc. wilt. Neem vandaag nog contact op om u te laten overtuigen van ons vakmanschap.

Verbouwing

Renovatie

Is uw keuken of badkamer gedateerd? Zijn er overal sporen van jaren intensief gebruik? Of loopt u misschien dagelijks tegen dezelfde praktische of esthetische ergernissen aan? Dan kunnen wij van SJ Verbouw u helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de renovatie van keukens en badkamers. Wij willen graag bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een goede aannemer nodig?

Verbouw offerte

SJ Verbouw offerte


  Voor- en achternaam*

  Adres en huisnummer*

  Postcode*

  Omschrijving opdracht*

  Type code over*: captcha

  SJ Verbouw:

  Wij willen u graag vertellen wat onze prijzen zijn. U zult zien dat wij naast echte vakmannen ook nog bijzonder betaalbaar zijn. Maar let op, de prijzen zijn exclusief:

  • Eindschoonmaak
  • Vriendelijke service
  • Expertise
  • Snelheidspremie

  Die krijgt u namelijk 100% gratis!

  Bedankt voor uw bezoek. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen met een renovatie of verbouwing.