Verbouwing

Verbouwing of renovatie?

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw woning te renoveren of verbouwen? Dan bent u bij SJ Verbouw aan het juiste adres. Wij zijn gerenommeerd door ons vakmanschap op het gebied van aan- en verbouw. Naast onze goede prijzen staan wij voor de hoogste kwaliteit. Wilt u eens met ons om de tafel gaan zitten om uw idee uit te werken? Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

Verbouwing serre

Aanbouw

Of u nou een aanbouw wilt vanwege de extra ruimte of waardevermeerdering van uw woning, het is altijd een verstandige keuze. U vergroot uw leefruimte, verhoogt het aanzien van uw huis en investeert in uw wooncomfort. SJ Verbouw staat voor u klaar als een Serre, Dakkapel, Veranda, Erker, etc. wilt. Neem vandaag nog contact op om u te laten overtuigen van ons vakmanschap.

Verbouwing

Renovatie

Is uw keuken of badkamer gedateerd? Zijn er overal sporen van jaren intensief gebruik? Of loopt u misschien dagelijks tegen dezelfde praktische of esthetische ergernissen aan? Dan kunnen wij van SJ Verbouw u helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de renovatie van keukens en badkamers. Wij willen graag bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een goede aannemer nodig?

Dakkapel

Een dakkapel is een blikvanger voor uw huis. U kunt een sombere, donkere zolderkamer omtoveren tot een aangename ruimte met veel lichtinval zonder dat hier een extreme verbouwing aan vast zit. Het vergroot uw woongenot en u creëert op deze manier een extra kamer om te slapen, werken of studeren. Een dakkapel heeft sfeer en geeft uw zolderkamer een enorme meerwaarde. Door het plaatsen van een dakkapel realiseert u naast licht ook meer ruimte.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor dakkapellen:

  • dakkapel op maat
  • dakkapel met schuin dak
  • dakkapel met plat dak

Maar ook:

  • houten dakkapel
  • kunststof dakkapel
  • prefab dakkapel

Onze specialisten bekijken met u wat het beste aansluit bij uw woning. Wij verzorgen het ontwerp, de aanvraag van de eventuele bouwvergunning, plaatsing en eindafwerking. Uiteraard werken wij enkel met kwaliteitsmaterialen. Wij vinden een goede service niet meer dan vanzelfsprekend. Onze vakmannen staan ten alle tijden voor u klaar.

De voordelen van een dakkapel

  • Meerwaarde van uw woning
  • Meer licht
  • Meer ruimte
  • Onderhoudsarm

Na het plaatsen van uw dakkapel, kunt u ook beroep op ons doen om de binnenafwerking van de vernieuwde kamer te verzorgen. Bent u van plan de hele zolder aan te pakken, dan denken we graag met u mee!

Neem gerust contact met ons op. De vakmannen van SJ Verbouw staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Het is ook mogelijk direct vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Bedankt voor uw bezoek. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen met een renovatie of verbouwing.