Verbouwing

Verbouwing of renovatie?

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw woning te renoveren of verbouwen? Dan bent u bij SJ Verbouw aan het juiste adres. Wij zijn gerenommeerd door ons vakmanschap op het gebied van aan- en verbouw. Naast onze goede prijzen staan wij voor de hoogste kwaliteit. Wilt u eens met ons om de tafel gaan zitten om uw idee uit te werken? Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

Verbouwing serre

Aanbouw

Of u nou een aanbouw wilt vanwege de extra ruimte of waardevermeerdering van uw woning, het is altijd een verstandige keuze. U vergroot uw leefruimte, verhoogt het aanzien van uw huis en investeert in uw wooncomfort. SJ Verbouw staat voor u klaar als een Serre, Dakkapel, Veranda, Erker, etc. wilt. Neem vandaag nog contact op om u te laten overtuigen van ons vakmanschap.

Verbouwing

Renovatie

Is uw keuken of badkamer gedateerd? Zijn er overal sporen van jaren intensief gebruik? Of loopt u misschien dagelijks tegen dezelfde praktische of esthetische ergernissen aan? Dan kunnen wij van SJ Verbouw u helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de renovatie van keukens en badkamers. Wij willen graag bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een goede aannemer nodig?

Bouwbedrijf Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel bouwbedrijf in Amsterdam dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan een goed adres. Verbouwingswerk is namelijk vakwerk, het loont dan ook de moeite om hiervoor een gespecialiseerd bouwbedrijf in te schakelen. SJ Verbouw staat voor het gebruik van kwaliteitsmaterialen en een eindresultaat waarvan direct zichtbaar is dat het door een vakman is gedaan.

Klantentevredenheid staat centraal

Om het beste resultaat te kunnen realiseren, werken wij met vakmensen uit Amsterdam en maken wij alleen gebruik van de beste materialen en producten. Wij bieden u graag een totale oplossing voor uw verbouwingswerken of renovaties. Ons bouwbedrijf uit Amsterdam bespreekt graag voor de verbouwing uw wensen en stelt op basis daarvan een plan op. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn. Uw tevredenheid staat bij ons bovenaan de lijst.

Kwaliteit en vakmanschap

Bouwen, verbouwen en renoveren, ons bouwbedrijf staat tot uw dienst met alle denkbare verbouwingswerken. Wij bieden u de vakmanschap en service die van onze naam een begrip hebben gemaakt. Bovendien geven wij uitstekende garanties en werken met de beste opgeleide vakmannen van Amsterdam. Onze team van specialisten heeft de nodige ervaring en kennis om ieder project naar een fantastisch eindresultaat te brengen.

Voor al uw verbouwingen

Of u nu in overweging neemt een serre aan te bouwen of heeft u een ruimere woning nodig en wilt u een uitbreiding van uw huis, voor ieder type verbouwing of renovatie kunt u bij ons terecht:

 • Serre
 • Veranda
 • Dakkapel
 • Erker
 • Utiliteitsbouw
 • Keuken renovatie
 • Badkamer renovatie
 • Woning renovatie

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier hieronder in, en wij zullen contact met u opnemen. U kunt zo uw vragen stellen of een afspraak maken met uw bouwbedrijf uit Amsterdam. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Werkgebied informatie
Uw Bouwbedrijf in Amsterdam aan het werk
Bouwbedrijf AmsterdamVerbouw AmsterdamBouwbedrijf AmsterdamAanbouw Plaats%
Offerte aanvragen


  Voor- en achternaam*

  Adres en huisnummer*

  Postcode*

  Omschrijving opdracht*

  Type code over*: captcha

  Amsterdam

  Bedankt voor uw bezoek. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen met een renovatie of verbouwing.