Verbouwing

Verbouwing of renovatie?

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw woning te renoveren of verbouwen? Dan bent u bij SJ Verbouw aan het juiste adres. Wij zijn gerenommeerd door ons vakmanschap op het gebied van aan- en verbouw. Naast onze goede prijzen staan wij voor de hoogste kwaliteit. Wilt u eens met ons om de tafel gaan zitten om uw idee uit te werken? Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

Verbouwing serre

Aanbouw

Of u nou een aanbouw wilt vanwege de extra ruimte of waardevermeerdering van uw woning, het is altijd een verstandige keuze. U vergroot uw leefruimte, verhoogt het aanzien van uw huis en investeert in uw wooncomfort. SJ Verbouw staat voor u klaar als een Serre, Dakkapel, Veranda, Erker, etc. wilt. Neem vandaag nog contact op om u te laten overtuigen van ons vakmanschap.

Verbouwing

Renovatie

Is uw keuken of badkamer gedateerd? Zijn er overal sporen van jaren intensief gebruik? Of loopt u misschien dagelijks tegen dezelfde praktische of esthetische ergernissen aan? Dan kunnen wij van SJ Verbouw u helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de renovatie van keukens en badkamers. Wij willen graag bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een goede aannemer nodig?

Bouwbedrijf Amstelveen

Op zoek naar een bouwbedrijf in Amstelveen? SJ Verbouw is een gerenommeerd vakkundig bouwbedrijf uit Amstelveen en omgeving. Dankzij de vele ervaring en vakkennis, bent u verzekerd van de efficiëntste verbouwing of renovatie van uw woning of pand.

Voor alle bouwklussen

Zowel voor de aanbouw van een serre als voor de renovatie van uw badkamer bent u bij ons in Amstelveen aan het juist adres. Wij werken enkel met vakkundige specialisten die iedere klus geklaard krijgen. Daarnaast streeft SJ Verbouw naar een uitstekende kwaliteit en een perfecte oplevering. SJ Verbouw heeft uw tevredenheid op de eerste plaats!

Een bouwbedrijf die maatwerk aflevert

Of u nu overweegt een serre aan te bouwen of uw keuken te vernieuwen of renoveren, voor ieder type verbouwing of renovatie kunt u bij ons terecht. Onze specialisten in Amstelveen leveren en plaatsen alle soorten verbouwingswerkzaamheden:

 • Serre
 • Veranda
 • Dakkapel
 • Erker
 • Utiliteitsbouw
 • Keuken renovatie
 • Badkamer renovatie
 • Woning renovatie

De beste vakmannen en uitstekende service

Indien u wilt vaststellen wat SJ Verbouw voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Vakmanschap en service staan hoog op onze lijst. Zowel voor als tijdens het project, houden we een duidelijke communicatie met u, om uw tevredenheid te garanderen. Wij geven goede garantievoorwaarden en een perfecte oplevering. Als u op zoek bent naar een kwalitatief goed en veelzijdig bouwbedrijf in Amstelveen, dan kiest u voor SJ Verbouw!

Neem contact met ons op

Als u het contactformulier op deze site invult, zullen wij snel contact met u opnemen zodat u uw vragen kunnen beantwoorden of een afspraak inplannen in Amstelveen. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Werkgebied informatie
Uw Bouwbedrijf in Amstelveen aan het werk
Bouwbedrijf AmstelveenVerbouw AmstelveenBouwbedrijf AmstelveenAanbouw Plaats%
Offerte aanvragen


  Voor- en achternaam*

  Adres en huisnummer*

  Postcode*

  Omschrijving opdracht*

  Type code over*: captcha

  Amstelveen

  Bedankt voor uw bezoek. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen met een renovatie of verbouwing.